Over ons

Wij van schoonmaakbedrijf Full cleaning houden van een schone omgeving. Wij werken secuur en zijn pas tevreden als u dat bent! Of dit nu bij u thuis is of op de werkvloer, voor elke schoonmaakklus hebben wij een match. Wij houden van korte communicatielijnen. Ons doel is naast optimale resultaat absolute kwaliteit en tevredenheid van onze klanten U kunt ons inschakelen voor verschillende diensten.

WhatsApp Image 2021-12-18 at 17.47.34 (2)

8 jaar ervaring in de schoonmaak

We zijn begonnen als een klein leger van 2 man met speciale sanitaire oplossingen in de buurt. Dit breidde zich vervolgens uit tot een groter team dat een breder scala aan diensten tegen betaalbare prijzen bood. Of het nu gaat om reparatie of vervanging, wij zorgen ervoor dat het goed wordt uitgevoerd.

Onze missie

We streven ernaar om de meest betrouwbare en efficiënte loodgieterdiensten te leveren, zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. We streven er ook naar om onze kwaliteitsvaardigheden, eerlijke prijzen en klantenservice te bewijzen, zodat we onze zakelijke relatie vele jaren kunnen voortzetten, na de eerste klus die we voltooien.

Onze kenmerken

Waarom Fullcleaningwork

We tonen u onze waardering door boven en buiten te gaan en een vlekkeloze ervaring te garanderen. Wij kunnen vandaag uw eerste keuze zijn!

Fullcleaningwork

Ons schoonmaakbedrijf staat voor service en kwaliteit tegen marktconforme tarieven. Klanten kiezen voor ons omdat wij snel en goed werk leveren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Diensten

Schoonmaak in uw regio